Online Nyári Olvasótábor

Online Nyári Olvasótábor

 

Hogyan vehetsz részt a táborban?

A táborba történő regisztráció ingyenes. Az első 10.000 regisztrálónak lehetősége van arra, hogy éljen az alábbi kedvezményes vásárlási lehetőségek egyikével www.olvas.hu weboldalunkon:

700 Ft-os termék: 1 db Dream válogatás-regény (Könyv (700)) megvásárlása kedvezményes 700 Ft-os értékben. 
• 950 Ft-os termék: 1 db Dream válogatás-regény (Könyv (950)) megvásárlása kedvezményes 950 Ft-os értékben, amely összegből 200 Ft-tal támogatjuk a Cisztás Fibrózis Betegek Egyesületét.
Támogatói termék: Cisztás Fibrózis Betegek Egyesületének támogatása 250 Ft értékben (amely tartalmazza az ÁFA-t).

A versenyre jelentkezni az első forduló 5. napjáig tudtok, azaz 2019. július 6-án éjfélig.

 

Nyeremények

Fődíj: egy gyönyörű könyvespolc, amelyet természetesen nem üresen adunk! A polcot megtöltheted 500.000 Ft értékű regénnyel a Maxim Könyvkiadó kínálatából!
II. hely: egy kényelmes fotel, és hogy legyen mit benne olvasni, adunk hozzá 10 db regényt a Maxim Könyvkiadó kínálatából! 
III. hely: egy praktikus és szép olvasólámpa, és mellé 5 db regény a Maxim Könyvkiadó kínálatából! 

Extra ajándékok: 
• Ha a 700 ft-os kategóriában regisztrálsz, a regény mellé egy exkluzív részletet is küldünk egyik várva várt téli regényünkből: Jennifer Donnelly Stepsister - Mostohanővér című könyve egészen új megvilágításba helyezi a régi klasszikus Hamupipőke történetet. 
• Ha a 950 ft-os kategóriában regisztrálsz, a regény és exkluzív részlet mellett egy csodaszép, támogatói Két lépés távolság könyvjelzőt is küldünk.